Extra Informatie

Eigenschappen Biva

  • Voeropname verhogend
  • Hogere ds in rantsoen
  • Constante samenstelling
  • Jaarrond leverbaar

Matrix en prijs: Om de matrix van Biva te bekijken of te downloaden kunt u op onderstaande knop klikken. De actuele prijs van de Biva is op te vragen via het algemene nummer of via de contactpersoon. We rekenen €0,10 transporttoeslag voor de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Limburg. Om een indruk van de prijs te krijgen kunt u de prijsvergelijking van Duynie bekijken, door op onderstaande link te klikken komt u op de website, onderaan de pagina vindt u de prijsvergelijking.

De Biva is goed leverbaar, wilt u Biva gaan voeren? Neem dan contact op met Bram 06-109 917 67 of met het algemene nummer.

Bestellingen: Voor bestellingen kunt u het kantoor bellen of mailen. Het is handig als we enkele dagen van tevoren de bestelling doorkrijgen, maar als de silo een keer leeg valt is dat geen enkel probleem. We zorgen dan graag voor een passende oplossing.

SONY DSC

Transport: Het transport van Biva wordt al meer dan tien jaar gedaan door Van Aert Transport uit Wernhout. De chauffeurs werkzaam bij Van Aert zijn bekend op veel van de brijvoerbedrijven in Nederland en België. Met hun gedrevenheid en ervaring zorgen zij voor een perfecte uitlevering.

Algemene leveringsvoorwaarden: Voor de algemene leveringsvoorwaarden kunt u op onderstaande link klikken.

dsc01491

Wat is Biva?

Meer informatie over de grondstoffen en eigenschappen van Biva.

biva_waarom_biva_foto_w001

Waarom Biva?

Waarom zou je voor Biva kiezen? Nou hierom.

biva_informatie_biva_foto_w002

Extra Informatie

Informatie over matrix, prijs, beschikbaarheid en diverse voerverklaringen.

gebr_smits_homepagina_w001

Gebr. Smits

Wie zijn de Gebr. Smits?

Contact

We helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via:

0182 374 857
info@smitsinfo.nl

Proefbedrijf Smits

Het proefbedrijf zorgt voor een rechtstreekse verbinding tussen de praktijk van het voer maken en de praktijk van het mesten. Ervaring met Biva hebben we op het proefbedrijf zolang het product bestaat.